17.10.2020

PARCOEUR • WHAT IS LOVE?

What is Love? is een monoloog over Aïsha, een zeventienjarig meisje dat terugdenkt aan een ontmoeting met een man die haar rare vragen stelt. Ze vertelt hem haar levensverhaal.

Het is een verhaal over misbruik en geweld: in haar gezin, in de jeugdinstellingen waar ze wordt geplaatst, in het tienerpooiermilieu,… Toch schuilt er, tot haar eigen verbazing, veel verzet en hoop in wat ze vertelt. Tussendoor blijft Aïsha nadenken over de betekenis van het enige dat ze nooit wil opgeven: de liefde.

What is Love? van Parcoeur – het theaterproject van vzw Stappen – is een voorstelling van Leonie Buysse, Danny Keuppens en Sabine Vermeire, gebaseerd op interviews met de werkelijk bestaande Aïscha.

Na de première op de European Conference of Narrative Therapy and Community Work in Antwerpen in juni 2019 werd deze voorstelling onder meer gespeeld in Theater Antigone (Kortrijk), De Kazematten (Gent) en op Chambres d’O (Oostende).

Dit seizoen gaat ‘What is Love?’ op tournee.

Spel: Leonie Buysse
Tekst en regie: Danny Keuppens
Supervisie: Sabine Vermeire
Met medewerking van: Raf Walschaerts, Craig Weston, Ineke Nijssen, Tania Van der Sanden, NDC2, Victoria de Luxe, De Kazematten.

VOORSTELLING: 17 oktober 2020 om 20u30 in De Kazematten
PLAATSEN: 10 euro
RESERVEREN: info@stappenvzw.be

Adres

De Kazematten vzw
Kazemattenstraat 17
9000 Gent

De Kazematten beschikt
over een lift en is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

BTW

BE0808.073.148

telefoon

MET STEUN VAN